БИЛЕТИ

БИЛЕТИ ОНЛАЙН

Билети онлайн можете да закупите на tickets.dtp.bg

Условия за обслужване на транзакции с банкови карти през интернет

Този документ е неразделна част от Общите условия за покупка на билети от Драматичен театър „Н. О. Масалитинов“ – гр. Пловдив.

За Драматичен театър-Пловдив

  1. Уебсайтът tickets.dtp.bg е собственост на Драматичен театър „Н. О. Масалитинов“, ЕИК: 000455489, със седалище и адрес на управление: Пловдив, ул. „Княз Александър I Батенберг“ 38, тел.: 032 271 272 , e-mail адрес: dtp@dtp.bg

Предлагани услуги и стоки

  1. В сайта www.tickets.dtp.bg се предлагат билети за театралните постановки от репертоара и програмата на Драматичен театър-Пловдив. Схемата на залата за всяко представление съдържа конкретна информация за свободните и заети места и техните цени, заглавие, жанр, начален час и продължителност, зала, в която ще се представи всяка постановка.

Ценова политика

  1. Цените на билетите за всеки спектакъл са различни и са обозначени върху зрителските места в онлайн схемите на залите. Цените са в български левове и са крайни. Не включват ДДС – продажбата на билети за сценични изкуства е освободена доставка съгласно чл. 42, ал. 1 на ЗДДС.

Лични данни

  1. Драматичен театър-Пловдив полага дължимата грижа и отговаря за защита на информацията за потребителя, станала му известна по повод на регистрацията в www.tickets.dtp.bg.
    С приемането на настоящите Общи условия, потребителят се съгласява с обработването на личните му данни за целите на договора за покупко-продажба на билети.
  2. В случай че потребителят или лица под негов контрол са извършили злоумишлени действия по смисъла на настоящите Общи условия или са нарушили права или законни интереси на трети лица, Драматичен театър-Пловдив има право да предостави личната информация за потребителя на съответните компетентни държавни органи съгласно действащото законодателство.
  3. Електронните транзакции с банкови карти се извършват посредством онлайн разплащателната система ePay.bg, гарантираща сигурността им. www.tickets.dtp.bg не съхранява номера на банкови карти.