Забранените фокуси на Ненчо

от Емил Марков

Гостува Театър Българска Армия

Loading..

ОПИСАНИЕ

втор: Емил Марков
Режисьор: Емил Марков
Сценография и костюми: Нина Пашова
Участват: Ненчо Илчев, Лара Златарева

режисура Емил Марков
сценография и костюми Нина Пашова
музикална среда Василена Валентинова
хореография Петя Христова

плакат и програма Рада Миладинова
фотограф Борис Урумов
участват:

НЕНЧО ИЛЧЕВ
ЛАРА ЗЛАТАРЕВА
и
Самуил Христов

В магическият спектакъл танцуват: Петя Христова, Александра Таскова, Таня Кацарова, Лора Иванова, Светослав Серопян, Цветан Апостолов, Даниел Бинев
помощник-режисьор: Вилиана Панталеева

ВНИМАНИЕ!!!
В това шоу ще видите нещо невиждано!
Вие участвате в най-мащабния илюзионен спектакъл в България!
Това са „ЗАБРАНЕНИТЕ ФОКУСИ НА НЕНЧО” – магично шоу
с виртуозни фокуси, блестящи илюзии, много хумор и… малко тъга.

„ЗАБРАНЕНИТЕ ФОКУСИ НА НЕНЧО” е магичен спектакъл за хора от всички възрасти, готови да се потопят в бездната на магията.
Непредставяно до момента в България илюзионно шоу, в което фантазиите ще ви разсмиват, илюзиите ще ви смайват, а магиите ще ви изумяват, без да уплашат никого.

„Въображението е по-силно от знанието - само то може да те отведе в светове, за които не си и подозирал!“
Емил Марков

„Левитация”, „изчезване”, летящи хора, изумителни фокуси и бляскав балет… са само част от зашеметяващите магии в спектакъла на Ненчо Илчев, които спират дъха. Някои от тези завладяващи номера могат да се видят само в най-мащабните световни спектакли на Лас Вегас от виртуозни илюзионисти като Дейвид Копърфийлд, Крис Ейнджъл и магьосниците Пен и Тейлър. На сцената на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” тези фокуси не само ще оживеят в пълния си блясък, но Ненчо ще включи и публиката в тях.
„Магията е вълшебната приказка, която всеки носи дълбоко в душата си още от детството. Дори сега разбирам, колко е важно да запазиш тази детска надежда и да знаеш, че ако вярваш и го искаш силно, всичко е възможно.“
Ненчо

Дали илюзията е нещо магическо, или магията е просто илюзия, как точно се правят фокусите и защо са „забранени“, ще се опита да разкрие пред публиката новата асистентка на Ненчо – познатата от телевизионния екран „Кака Лара“.

„В това магично шоу ще станете жертви на подли манипулации, шокиращи илюзии и забранени фокуси! Моля ви, не се поддавайте на тези коварни инсинуации... Просто слушайте внимателно и наблюдавайте! Ако запазите спокойствие на духа, забавлението ви е гарантирано!“
Лара

Ненчо и Лара обещават сред публиката да няма разплакани деца, стъписани родители и разтревожени баби. Ако някой все пак изчезне, ще го върнат с бонбон в джоба, зайче под шапката или балон в ръката.
Със своето бляскаво шоу Ненчо и Лара гарантират настроение и радост на всички, които обичат да се забавляват, искат и вярват в силата на магията. Единственото условие е да забравят ежедневните си проблеми в училище и вкъщи и да се оставят в ловките ръце на Ненчо.