Пипи Дългото чорапче

от Астрид Линдгрен, адаптация Юхан Гиле

Гостува Младежки театър „Николай Бинев“ – гр. София

Loading..

ОПИСАНИЕ

Автор: Астрид Линдгрен
Адаптация: Юхан Гиле
Превод: Евгения Тетимова
Текст на песните: Венцислав Асенов
Композитор: Владимир Ампов - Графа
Сценография: Никол Трендафилова
Хореография: Никола Хаджитанев
Музикален ръководител: Гьорги Георгиев-Антика
Режисьор: Венцислав Асенов

Участват: Августина-Калина Петкова, Александър Хаджиангелов, Ахмед Юмер, Божидар Йорданов, Зорница Маринкова, Мартин Емануилов, Моника Иванова, Юлиян Петров

„Светът е пълен с разни неща и наистина има нужда някой да ги потърси и намери. Именно това правят нещотърсачите.“ – Пипи дългото чорапче...

Ние, в Младежки театър „Николай Бинев“, сме истински, страстни и отдадени нещотърсачи и сме убедени, че изненадата, която споделяме с вас е вълнуващо откритие и ще се превърне в прекрасно театрално съкровище.
Очакваме на премиерата на най-новия спектакъл на Младежки театър „Николай Бинев“ – „Пипи Дългото чорапче“ по Астрид Линдгрен, реж. Венцислав Асенов!

С най-голямо удоволствие споделяме с вас, че композитор на спектакъла е едно от най-големите имената в българската музика и професионалист, с когото е повече от изключително удоволствие да се работи – Влади Ампов - Графа!

Убедени сме, че в ролята на композитор на спектакъла Графа ще превърне света на Пипи, Томи, Аника, г-н Нилсон и всички останали любими на всички деца и възрастни по света персонажи в една незабравима музикална вселена, в която смехът, радостта, пътешествията и приключенията на нашите герои ще открият своята вълнуваща музикална форма.

Приключенията на Пипи дългото чорапче нямат край. С нея никога не е скучно, а смехът и радостта в салона са гарантирани. Младежки театър „Николай Бинев“ кани всички деца и родители на един семеен спектакъл с много смях, забавления, пакости и много, много музика и песни!