Новини

Театърът кани ученици и студенти да снимат рекламен клип на спектакъл

7 юни 2013, 11:29

Два часа Асен Блатечки, Бойко Кръстанов и актьорите от „Възвишение” ще работят с младите режисьори

Драматичен театър - Пловдив кани пловдивски ученици и студенти от 16-годишна възраст да снимат рекламен клип за спектакъла „Възвишение” на 20 юни от 12 до 14 часа с участието на Асен Блатечки, Бойко Кръстанов, Ивайло Христов, Красимир Леферов, Петър Тосков, Христо Пъдев. Клиповете да се заснемат със собствена техника: камера, фотоапарат, мобилен телефон. Рекламните надписи ще бъдат задължителни и еднакви за всички клипове.
Желаещите да снимат и режисират свои рекламни клипове за спектакъла „Възвишение” по романа на Милен Русков трябва да се запишат за участие на e-mail: dtp@dtp.bg до 19 юни. На 20 юни от 12 до 14 часа всички записали се за конкурса ще бъдат допуснати за снимки по време на репетицията на режисьора Иван Добчев. Готовите клипове се изпращат на горепосочения e-mail или се предоставят на театъра на електронен носител до 28 юни.
Финалистите, определени от комисия, ще бъдат качени във Фейсбук страницата на театъра facebook.com/dtplovdiv. Театърът ще отличи два клипа - за оригинален творчески подход и за най-широк отзвук в социалната мрежа. Театърът си запазва правото да използва и/ или публикува предоставените клипове по свой избор.