Новини

Кандидатствайте за разпоредител в театъра

24 август 2018, 14:30

Драматичен театър-Пловдив набира разпоредители за сезон 2018-2019.

Основни задължения на разпоредителите в театъра

Посрещат и настаняват зрителите в Драматичен театър – Пловдив, проверяват входните билети, обслужват зрителския гардероб, следят и осигуряват реда в залата и фоайетата по време на представления.

Работно време и възнаграждение

На всеки разпоредител се предоставят от 8 до 16 смени в месеца по предварително изготвен график. Стандартната ангажираност е между 18:00 ч. и 21-22:00 ч. във всяка делнична вечер. Възможни са ангажименти и през почивните дни, както и дневни ангажименти. Брутното възнаграждение е 15 лв. на дежурство.

Какво търсим в кандидатите

Интерес за нас представляват приветливи, лъчезарни, учтиви, комуникативни, инициативни и дипломатични кандидати с добри умения за справяне в проблемни ситуации и с познания за театралния етикет. Не се изисква предишен опит на подобна позиция. Работата е подходяща за студенти.

В допълнение на автобиографията си моля да отговорите на следните въпроси:

  1. Колко често посещавате театрални постановки? Разкажете ни накратко впечатленията си от последния спектакъл, който гледахте.
  2. Избройте по няколко свои позитивни и негативни качества.
  3. Опишете реална конфликтна ситуация от професионалния си опит. Какво според Вас е причинило конфликтната ситуация? Аргументирайте начина, по който сте реагирали? Бихте ли реагирали различно, ако попаднете отново в същата ситуация?
  4. Защо искате да сте разпоредител в Драматичен театър – Пловдив?

Кандидатури без попълнен въпросник няма да бъдат разгледани.
Желаещите да кандидатстват моля да изпратят имейл със заглавие Разпоредител на dtp@dtp.bg с приложени CV с актуална снимка и отговори на горепосочените въпроси до 09.09.2018 г.