Новини

Драматичен театър-Пловдив търси разпоредител

19 февруари 2019, 13:35

Драматичен театър-Пловдив търси разпоредител

Основни задължения на разпоредителите в театъра

Посрещат и настаняват зрителите в Драматичен театър – Пловдив, проверяват входните билети, обслужват зрителския гардероб, следят и осигуряват реда в залата и фоайетата по време на представления.

Работно време и възнаграждение

На всеки разпоредител се предоставят от 6 до 16 смени в месеца по предварително изготвен график. Стандартната ангажираност е между 18:00 ч. и 21-22:00 ч. във всяка делнична вечер. Възможни са ангажименти и през почивните дни, както и дневни ангажименти. Брутното възнаграждение е 15 лв. на дежурство.

Какво търсим в кандидатите

Интерес за нас представляват комуникативни, инициативни, дипломатични, приветливи и учтиви кандидати с добри умения за справяне в проблемни ситуации и с познания за театралния етикет. Не се изисква предишен опит на подобна позиция. Работата е подходяща за студенти.

В допълнение на автобиографията си моля да отговорите на следните въпроси:

  1. Колко често посещавате театрални постановки? Разкажете ни накратко впечатленията си от последния спектакъл, който гледахте.
  2. Избройте по няколко свои позитивни и негативни качества.
  3. Опишете реална конфликтна ситуация от професионалния си опит. Какво според Вас е причинило конфликтната ситуация? Аргументирайте начина, по който сте реагирали?
  4. Защо искате да сте разпоредител в Драматичен театър – Пловдив?

Кандидатури без попълнен въпросник няма да бъдат разгледани.
Кандидатствайте на имейл tonchev@dtp.bg, като изпратите CV с актуална снимка и попълнен въпросник до 05.03.2019 г.