БИЛЕТИ

ОТСТЪПКИ

ПЕНСИОНЕРИ

Театърът предоставя специална цена на билетите на пенсионери по възраст и на пенсионери по инвалидност без право на работа. Пенсионерите могат да закупят билет на стойност 8 лв. за представления, продуцирани от Драматичен театър-Пловдив. Броят на местата с отстъпка за всяко представление е ограничен. Отстъпката не се предоставя за премиерни представления. Закупуването на билети за пенсионери се осъществява лично срещу представяне на документ, удостоверяващ правото за използване на обявената отстъпка. В случай че сте трудноподвижен, молим да се обадите за допълнителна информация на 032 /271 271.

Възможно е при влизане в залата с пенсионерски билет, разпоредителите да изискат документ, удостоверяващ, че приносителят на билета действително е пенсионер.

УЧАЩИ

Ученици и студенти редовно обучение могат да закупят билет на стойност 8 лв. за представления, продуцирани от Драматичен театър-Пловдив. Броят на местата с отстъпка за всяко представление е ограничен. Отстъпката не се предоставя на премиерни представления. Закупуването на билети за учащи се осъществява само лично срещу представен документ, удостоверяващ правото за използване на обявената отстъпка.

Възможно е при влизане в залата с билет за учащи, контрольорите да изискат документ, удостоверяващ, че приносителят на билета действително е ученик или редовен студент.