Билети

Отстъпки

ПЕНСИОНЕРИ

Театърът предоставя специална цена на билетите на пенсионери по възраст и на пенсионери по инвалидност без право на работа. Пенсионерите могат да закупят билет на стойност 5 или 8 лв. (в зависимост от заглавието) в поясите от 12  и 15 лв. само за представления на Драматичен театър-Пловдив. Броят на местата с отстъпка за всяко представление е ограничен. Отстъпката не се предоставя на премиерни представления. Закупуването на билети за пенсионери се осъществява лично срещу представяне на документ, удостоверяващ правото за използване на обявената отстъпка. В случай че сте трудноподвижен, молим да се обадите за допълнителна информация на 032 /271 271.

Възможно е при влизане в залата с пенсионерски билет, контрольорите да изискат документ, удостоверяващ, че приносителят на билета действително е пенсионер.

УЧАЩИ

Ученици и студенти редовно обучение могат да закупят билет на стойност 5 лв. или 8 лв. (в зависимост от заглавието) в поясите от 12 и 15 лв. само за представления от собствената продукция на ДТ-Пловдив. Броят на местата за учащи е ограничен за всяко представление. Отстъпките важат до изчерпване на определените количества. Отстъпката не се предоставя на премиерни представления. Закупуването на билети за учащи се осъществява само лично срещу представен документ, удостоверяващ правото за използване на обявената отстъпка.

Възможно е при влизане в залата с билет за учащи, контрольорите да изискат удостоверение, че приносителят на билета действително е ученик или редовен студент.